Halon Security är bäst i världen på IPv6

halonsecurity_logo_small_125I ett test av hur bra olika leverantörer av nätverksrelaterade produkter själva är på IPv6 lyckades Halon Security som enda företag få maximalt antal poäng före konkurrenter som Cisco, Watchguard och Juniper Networks.

Att tillverka produkter som är redo för IPv6 är en sak, men hur väl förberedda är tillverkarna själva för övergången till IPv6? På webbsajten www.ip6.nl kan alla som vill testa om en viss domän är redo för IPv6. Vem som helst kan också kontrollera om deras egen anslutning är redo för IPv6.

I en genomgång av marknadens flesta säkerhetsleverantörer konstateras att Halon Security som enda företag får godkänt på alla punkter. Testet baseras på DNS-information och kontrollerar all information som traditionellt krävs för att en domän ska fungera.

— Det handlar om att leva som man lär. Här på Halon Security har vi i många år arbetat med IPv6 och alla våra produkter är byggda från grunden med IPv6 i åtanke. Därför är det självklart för oss att använda och arbeta med IPv6 i vår dagliga verksamhet, säger Peter Falck, VD på Halon Security.

Listan över hur olika leverantörer själva hanterar IPv6 finns att läsa här: http://www.ip6.nl/#!list?db=vendors

Halon Securitys produkter är världsledande inom sina respektive områden. Företagets brandväggslösningar har nått stora framgångar hos kunder av alla storlekar. Halon Securitys lösningar för e-postsäkerhet, Halon Virtual Spam Prevention (VSP) är en komplett säkerhetslösning för alla marknadens förekommande e-postsystem och körs i en befintlig virtualiserad driftmiljö. Systerprodukten till VSP heter Halon Spam Prevention Gateway (SPG) och bygger på samma mjukvara som VSP fast i en appliance.