Halon Security lanserar molntjänst i Sverige för e-postsäkerhet

Halon Security AB, Sveriges ledande e-postsäkerhetsföretag lanserar nu en komplett molnbaserad e-postsäkerhetstjänst för IT-återförsäljare. Tjänsten bygger på Halon Security’s e-post plattform som så sent som i oktober 2014 tog hem priset ”Bästa e-post säkerhetslösning” i den internationella tävlingen Computing Security Awards. Fördelar med Halon Hosted Email Security;

  • Att arbeta utan spam-box eftersom tekniken bygger på att e-post aldrig kan försvinna, därigenom transaktionssäker hantering.
  • Tjänsten har inga bindningstider och användaren kan själv välja olika nivåer av funktionalitet.
  • En svenska professionellt utvecklade produkten som finns på marknaden och där all e-post tvätt sker inom Svenska gränser.
  • Fullt DMARC-stöd som försvårar phishing-försök genom blockering av bluffmail.
  • Utöver den unika tekniken erbjuds det ett snabbt och enkelt sätt att komma igång med användning av e-postsäkerhet för sina kunders domän.

”- Eftersom vi lever i ett tidskrävande samhälle, har vi valt att komplettera vår lösning; Halon E-mail Platform med den molnbaserade e-post säkerhetstjänsten; Hosted Email Security. Vi upplever att allt fler behöver komma igång rekordsnabbt, administrera med några klick, men samtidigt inte vill eller kan kompromissa med kvaliteten för säker e-post. Halon’s ”H.E.S” är ett utmärkt val för IT-återförsäljare som har en mindre komplex miljö där Halons ordinarie plattform med oändlig flexibilitet inte är nödvändig, säger Peter Falck, om den nylanserade e-post säkerhetstjänsten”.