Cloud VPS

Cloud VPS (virtuell privat server) är en modern hostingtjänst som är utvecklad för er som önskar hög flexibilitet, skalbarhet, säkerhet, kvalitet och kostnadseffektivitet. Tjänsten innefattar en egen virtuell server som driftas i en högkapacitetsmiljö där ni som kund kan göra uppgraderingar och nedgraderingar av resurser (ip-nummer, trafik, lagringsutrymme, ram-minne m.m.) utan att detta påverkar er servers tillgänglighet.

Hur affärskritisk är er serverlösning? I den nya tjänsten Cloud VPS erbjuds även SLA (Service LevelAgreement) som en tilläggstjänst vilket möjliggör applikationsövervakning och tillgång till driftspersonal dygnet runt, året om. Läs mer om de olika SLA-nivåerna som erbjuds genom att klicka här.

Cloud VPS är steget mellan ett webbhotell och en dedikerad server – en prisvärd, flexibel lösning. Är ni osäker på vad ni behöver för att uppnå önskad driftkvalitet är ni välkommen att ta kontakt med oss så hjälper vi er att hitta en lösning för att möta era behov.

Söker ni förenklad administration av er Cloud VPS rekommenderas kontrollpanelen Plesk. Läs mer om hur enkelt det kan vara att drifta en virtuell privat server med hjälp av kontrollpanelen här.

Vi är naturligtvis bemannade med kvalificerade IT-tekniker dygnet runt och ni som VPS-kund kan felanmäla er tjänst, alternativt avropa teknisk kompetens 24/7/365. För mer information besök följande länk: Teknisk kompetens 24/7/365