Hosted Exchange 2010

Hosted Exchange 2010 är en kostnadseffektiv och flexibel kommunikationslösning för att hjälpa företag med att komma åt information och samarbeta oavsett var de befinner sig. Med Hosted Exchange får ni tillgång till en professionell och säker e-postlösning i Outlooks populära gränssnitt som bland annat inkluderar delade mappar, kontakter och kalendrar. Ipeers Hosted Exchange bygger på Microsoft Exchange Server 2010-plattformen. Datalagring och spamfiltrering sker uteslutande i Sverige, följer svensk lag och omfattas inte av utländska övervakningsregler.

Sänk era kostnader med Hosted Exchange 2010

Hosted Exchange är en delad miljö där ni får tillgång till de betydande kostnadsfördelar detta innebär. Ni behöver inte betala någon installationsavgift eller underhållskostnad utan betalar endast ett fast månadspris.

Mobilitet med ActiveSync (e-post i mobilen

Med hjälp av ActiveSync-funktionen synkroniseras e-post, kontaktlistor samt kalender per automatik till er mobiltelefon.

Mobil Exchange

Med Exchange och Outlook får ni möjligheten att skicka och ta emot e-post oavsett var ni befinner er. Ni får dessutom möjlighet till att dela mappar, kalender och adressbok med era kollegor.

Delad kalender

Exchange ger er möjligheten att boka in möten i en gemensam kalender, även om ni befinner er utanför kontoret. Öka er effektivitet genom att ha översikt över allas inbokade möten och lätt hitta tider för möten som passar.

Delad adressbok

Dela kontaktinformation så som namn, adresser och e-postadresser med kollegor i ert företag. Med delade adressböcker kommer inte viktiga kontaktuppgifter att förloras.

Outlook Web App (OWA)

Med en internetanslutning och en webbläsare har ni tillgång till er e-post oavsett var ni befinner er. Outlook Web App har ett gränssnitt som liknar Outlook vilket gör den mycket enkel och smidig att använda.

Backup

Backup tas dagligen av er data, och ni har själv möjlighet att göra backupåterläsningar. Ipeer sparar backupdata i upp till sju dagar. Vi tar backup esåväl av er e-postdata som av övrig data som kalender, adressböcker med mera.

Mobil kommunikation

E-post i mobilen genom ActiveSync (push mail) gör det möjligt för er att hela tiden vara uppdaterad. Skicka och ta emot e-post och boka möten vart ni än befinner er.

Antivirus & Spamfilter

Ett virusskydd och spamfilter bestående av flera lager filtrerar all e-post och skyddar er från skräppost och phishing. Alla inkommande e-postmeddelanden filtreras innan de skickas vidare till ert Hosted Exchange-konto.